هــیـــس !

سلام دوستای من! خوش اومدین.امیدوارم مطالب منو دوس داشته باشین . توی این وبلاگ همه چی پیدا میشه ...نظر یادتون نره..

سری جدید عکسهای پس زمینه فوق العاده زیبا-عکس منظره
ساعت ٢:۱۸ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/٤/۳۱   کلمات کلیدی: عکسهای با کیفیت و زیبا ،عکسهای پس زمینه فوق العاده زیبا ،عکسهای بسیار زیبا-عکس پس زمینه بسیار زیبا-عکس گل

سری جدید عکسهای پس زمینه فوق العاده زیبا-عکس منظره


آشپزی/طرز تهیه مرغ برشته اسپایسی
ساعت ۳:٠٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/٤/٢٩   کلمات کلیدی:

دستور پخت

این مرغ اسپایسی شما را شگفت زده می‌کند.

مواد لازم برای 6 نفر

  • یک مرغ کامل 2 کیلوئی
  • یک و نیم قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
  • چهار حبه سیر، له شده
  • یک قاشق سوپ‌خوری پودر زیره
  • دو قاشق چای‌خوری پاپریکای دودی
  • یک قاشق چای‌خوری پودر دارچین
  • یک قاشق چای‌خوری زردچوبه
  • نصف قاشق چای‌خوری تکه‌های فلفل تند
  • برگ‌های تازۀ جعفری

دستورالعمل

قدم اول: داخل و خارج مرغ را بشورید. آن را با دستمال کاغذی خشک کنید. مرغ را با سینۀ رو به پائین بروی سطح کار خود قرار دهید. از قیچی آشپزخانه برای بریدن یک طرف استخوان ستون فقرات و دور انداختن آن استفاده کنید. مرغ  را باز کنید تا صاف شود. آن را برگردانید تا سینۀ آن رو به بالا باشد و فشارش بدید تا مسطح شود. بال‌ها را زیر آن جا کنید. سپس مرغ را درون یک ظرف آشپزی سرامیک یا شیشه‌ای قرار دهید.

قدم دوم: روغن، سیر، زیره، پاپریکا، دارچین، زردچوبه و تکه‌های فلفل تند را در یک کاسه ترکیب کنید. به مقدار لازم نمک و فلفل به آن اضافه کنید. این ترکیب روغنی را بروی مرغ  بمالید. آن را پوشانده و برای 1 ساعت یا طول شب آن را در یخچال قرار دهید تا ترکیب به خورد مرغ رود.

قدم سوم: دمای فر را روی 200 درجۀ سانتی‌گراد قرار دهید. مرغ را درون یک ظرف برشته‌کردن قرار دهید و آن را بپزید. بگذارید مرغ‌تان برای یک ساعت و ربع بپزد. در طول این مدت یکبار آن را برگردانید تا دو طرف آن خوب پخته شود. سپس برای 10 دقیقه آن را  کناری قرار دهید تا خنک شود.

قدم چهارم: مرغ را تکه تکه کنید. آب باقی‌مانده درون ظرف را بروی آن بریزید و سپس با جعفری آن را تزئین کنید.


اشپزی/خوراک مرغ و سبزیجات
ساعت ٢:٥٧ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/٤/٢٩   کلمات کلیدی: آشپزی ،غذاهای لذیذ ایرانی ،غذای ایرانی +عکس

سلام دوستان تصمیم گرفتم به لیست پستهام بخش آشپزی هم اضافه

 کنم.امیدوارم خوشتون بیاد..لبخندخجالت

 

یک خوراک مرغ و سبزیجات خوشمزه درست کنید.

مواد لازم

  • 1عدد پیاز خرد شده
  • 2عدد هویج حلقه شده
  • 1قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • یک سوم فنجان نخود فرنگی
  • 500میلی لیتر مرغ آب پز
  • 2قاشق سوپخوری کره
  • 3قاشق سوپخوری آرد سفید
  • 375میلی لیتر آب مرغ
  • 2عدد سیب زمینی رنده شده
  • 1فنجان پنیر چدار، رنده شده

دستور پخت

فر را روی دمای 375درجه فارنهایت تنظیم کنید.

سبزیجات را آماده کنید. پیاز را خرد کنید و هویج را بصورت حلقه ای ببرید.

روغن را داخل ماهیتابه ریخته و آن را روی حرارت ملایم میگذاریم. هویج و پیاز را اضافه کرده و به مدت 5 الی 6 دقیقه سرخ میکنیم، تا حدی که هویج نرم شود. نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم. سپس نخود فرنگی و مرغ را اضافه می کنیم. 3 الی 4 دقیقه مواد را می پزیم. سپس آنها را داخل ظرف دیگری می ریزیم.

هنگامی که هویج و پیاز روی اجاق هستند کره را داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم تا آب شود. آرد را به آن اضافه کرده و بمدت 2 دقیقه سرخ میکنیم. به آرامی آب مرغ را اضافه کرده و اجازه می دهیم مواد به جوش آمده وبه شکل سس غلیظی در بیاید. سپس این سس را به مرغ و سبزیجات اضافه می کنیم.

سیب زمینی ها را رنده کرده و داخل قابلمه می ریزیم. سپس پنیر رنده شده به اضافه کل مواد را به آن اضافه می کنیم. آن را داخل فر قرار می دهیم. مواد باید به مدت 30 دقیقه داخل فر بپزند. برای طلایی رنگ شدن ظاهر غذا می توانید2 دقیقه آخر قسمت بالای فر را روشن کنید.

 


عاشقانه های زیبا +عکس زیبا
ساعت ۳:٠۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/٤/٢۳   کلمات کلیدی: عاشقانه های زیبا ،عکسهای عاشقانه جدید ،عاشقانه زیبا و رمانتیک زیبا و رمانتیک ،عکس عشق-عاشقانه

بـی تـــو ،

حـتّــــی بـــاران هــــــم

بــــــوی ِ تشنـــــگی می دهـــــــد ...

 

ﻣﻌﻨﺎﯼ ﻋﺸﻖ

ﺍﺳﻢ ﮐﺴﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭﺍﻭﺝ ﺧﺴﺘﮕﯽ ﺍﺯ

ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺁﻭﺭﺩﻧﺶ

ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻧﯽ

  

تنها بودن خیلی بهتر ازبودن با کسی است که


بخواهی دائم خودت را به او یادآوری کنی


تا فراموشت نکند

 

 


خواص عسل و دارچین
ساعت ۱۱:٠٢ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۳/٤/٢۳   کلمات کلیدی: خواص عسل و دارچین ،پزشکی و سلامت ،دانستنی ها -مطالب جالب و مفید ،مطالب خواندنی

ترکیب عسل و دارچین در طب سنتی چین و هند در 5000 سال پیش مورد استفاده قرار گرفته است. این دو ترکیب هر کدام با خواص درمانی خود دارای پیشینه طولانی هستند و به عنوان داروی خانگی مورد استفاده قرار گرفته اند. دارچین یکی از قدیمی ترین ادویه های مورد استفاده بشر بوده و عسل نیز در طول تاریخ بسیار مشهور بوده است. روغنهای ضروری دارچین و خاصیت آنتی اکسیدانی عسل که حاوی آنزیم پروکساید اسید می باشد هر کدام غذاهای ضد میکروبی می باشند که رشد باکتریها و قارچ را متوقف می کنند. هر دوی آنها علاوه بر استفاده بعنوان طعم دهنده به نوشیدنیها و دارو، به عنوان عنصر مومیایی و در غذاها بعنوان نگهدارندها استفاده می شده اند.

عسل و دارچین یکی از ترکیبات شناخته شده درمان بسیاری از بیماریها و امراض است.

بیماریهای قلبی: بجای اینکه از مربا بر روی نانتان استفاده کنید مقداری عسل و پودر دارچین را بر روی نان بمالید و هر روز برای صبحانه بخورید. در طول استفاده مکرر، این ترکیب رگهای شما را باز کرده و مانع از انسداد آنها می شود. همچنین جلوی بیماریهای قلبی و کلسترول بالا را می گیرد.

آرتروز: عسل و دارچین را با هم ترکیب کنید تا بشکل خمیر در بیاید سپس این خمیر را به آرامی روی ناحیه درد ماساژ دهید. نوشیدن روزانه چای و عسل و دارچین باعث آرام شدن درد در مفاصل می شود.

ریزش مو: ترکیبی از روغن زیتون داغ، 1 قاشق سوپخوری عسل و 1 قاشق سوپخوری دارچین درست کنید قبل از رفتن به حمام آن را روی سرتان بمالید و بگذارید 15دقیقه بماند سپس آن را با آب گرم بشویید.

عفونت مثانه: عسل و دارچین را در آب ولرم ترکیب کنید و آن را بنوشید. این ترکیب باکتریهای موجود در سیستم ادراری شما را می کشد.

دندان درد: عسل و دارچین را با هم ترکیب کنید و روی دندان بگذارید.

کلسترول: عسل و دارچین را در آب جوش و یا چای سبز بریزید و بنوشید.

سرما خوردگی: عسل را با دارچین در آب ولرم ترکیب کنید و بنوشید. این کار سیستم ایمنی بدنتان را در طول فصل سرما تقویت می کند و همچنین باعث پاک شدن سینوزیت می شود.

سوء هاضمه: خوردن 1 قاشق سوپخوری عسل همراه پودر دارچین قبل از غذا باعث جلوگیری از ترشی معده می شود و هضم را آسان می کند.

طول عمر: نوشیدن روزانه چای شیرین شده با عسل و مقداری پودر دارچین سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و باعث جلوگیری از حمله ویروسها و باکتریها به بدن می شود.

جوش صورت و بدن: مقداری عسل و دارچین را با هم ترکیب کنید و قبل از خواب به صورت بزنید صبح روز بعد صورت را با آب بشویید.

چاقی: برای کاهش وزن نصف قاشق سوپخوری دارچین را در آب بجوشانید و بعد آن را با 1 قاشق عسل مخلوط کنید و هر روز صبح نیم ساعت قبل از صبحانه آن را بنوشید.

مشکل تنفس: ترکیب دارچین و عسل در آب گرم باعث می شود که مشکل تنفستان حل شده و در طول روز نفستان تازه بماند.


فواید فراوان گوجه فرنگی برای زیبایی
ساعت ۸:٤۸ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۳/٤/٢٢   کلمات کلیدی: فواید فراوان گوجه فرنگی برای زیبایی ،پزشکی و سلامت ،مطالب خواندنی ،دانستنی ها -مطالب جالب و مفید

گوجه‌فرنگی بدلیل مزه‌ی لذیذش، برای مدتی طولانی است که در برنامه‌ی غذایی اکثر ما وجود دارد. خیلی از ما این ماده‌ی غذایی شگرف را حتی بدون اینکه از مزایای آن مطلع باشیم مصرف می‌کنیم.

بهترین چیز درباره‌ی گوجه فرنگی، این است که به روش‌های مختفی می‌توان آنرا خورد! می‌توانید آنرا خام بخورید، در سالادتان خرد کنید، آنرا روی منقل کباب کنید، سوپ‌های لذیذی با آن درست کنید و خیلی کارهای دیگر.

گوجه‌فرنگی سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌هایی است که مصرف روزانه‌ی آن‌ها برای اینکه پوستی زیبا و سالم داشته باشید کافی است. در این نوشته، با مزایایی از گوجه‌فرنگی در رابطه با پوستتان آشنا خواهید شد.

کمک می‌کند تا از پوست بی‌رنگ و رو یا زیاد برنزه شده‌تان خلاص شوید

همانقدر که پوست برنزه زیباست، زمان‌هایی هم آنقدر که باید برنزه نمی‌شویم، یا برعکس خیلی برنزه می‌شویم که واقعاً دوستش نداریم! مالیدن آب گوجه‌فرنگی یا پالپ‌های گوجه به محل مورد نظرمان، به شما کمک خواهد کرد تا سریع‌تر از شر آن رنگ اعصاب خرد کن خلاص شوید.

همچنین ترکیبات موجود در گوجه‌فرنگی برای بی‌رنگ و رویی پوست هم خوب است. معمولاً اغلب بدلیل کمبود ویتامین یا مواد معدنی است که رنگ پریده می‌شوید، و خوشبختان گوجه می‌تواند این را درمان کند.

همچنین گوجه‌فرنگی برای پوست‌های چرب و مستعد آکنه نیز مفید است. گوجه اندازه‌ی منافذ را کوچک می‌کند، و به تنظیم چربی پوست نیز کمک می‌کند.

دستگاه گوارش را پاک می‌کند و پوستی روشن به ارمغان خواهد آوردبین سلامت سیستم معده و گوارش و ظاهر پوست شما ارتباط نزدیکی وجود دارد. شاید خودتان هم متوجه شده باشید، زمان‌هایی که معده‌تان مشکل دارد بیشتر مستعد آکنه یا مشکلات پوستی دیگر هستید.

گوجه‌فرنگی حاوی فیبر زیادی است که به هضم کمک کرده و به پوست شما نیز آبرسانی می‌کند؛ و این باعث خواهد شد تا پوستی سالم و درخشان داشته باشید. پس یا آب گوجه‌فرنگی بخورید و یا خامش را گاز بزنید تا پوستتان بزودی درخششی طبیعی و جذاب پیدا کند.

گوجه برای دفع سموم عالی است

اگر به فکر یک سم زدایی هستید تا بدنتان و همین‌طور پوستتان را تمیز کنید، خوردن گوجه یا نوشیدن آب گوجه‌فرنگی در هر روز، بعنوان بخشی از دوره‌ی سم زدایی‌تان، ایده‌ای بی‌نظیر است.

گوجه‌فرنگی حاوی کلر و گوگرد است. در حین اینکه کلر به تمیز کردن کبد و کلیه کمک می‌کند، گوگرد مانع از هرگونه عفونت خواهد شد. و از آنجایی که کبد و کلیه نقش بسیار مهمی در پاکسازی خون دارند، گوجه هم در روتین سم زدایی نقش بسزایی پیدا می‌کند.

یک برنامه‌ی غذایی پر از گوجه، مطمئناً پوستی سالم و درخشان برایتان خواهد داشت.

گوجه بعنوان عاملی مرطوب کننده عمل می‌کند

گوجه فرنگی‌ها پر از آب هستند، بهمین دلیل هم آبدارند! خوردن یک گوجه‌ی خام در هر صبح بهمراه صبحانه، یا آب گرفتن یک گوجه‌فرنگی هنگامی که خیلی خسته هستید، بهترین کاری است که می‌توانید برای هیدراته ماندن پوستتان انجام دهید.

حتی می‌توانید آب گوجه‌فرنگی یا پالپ‌های آنرا روی پوستتان بمالید و از آن بعنوان مرطوب کننده استفاده کنید. از آنجایی که طبیعی هم هست، دیگر هیچ نگرانی بابت عوارض جانبی‌اش نخواهید داشت.

پس در این تابستان، با دم دست داشتن گوجه‌فرنگی بیشتر خوش باشید. تا آنجا که می‌توانید آنرا در خورد و خوراکتان بیفزایید، و از طعم خاص و مزایای باور نکردنی‌اش لذت ببرید.


عکسهای دیدنی روز-عکسهای با کیفیت و زیبا
ساعت ۳:۱۸ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/٤/٢۱   کلمات کلیدی: عکسهای دیدنی روز-عکسهای با کیفیت و زیبا ،عکس های بسیار زیبا ،عکسهای بسیار زیبا-عکس پس زمینه بسیار زیبا-عکس ،عکسهای پس زمینه فوق العاده زیبا


عکس های زیبا از کودکان ناز و دوست داشتنی
ساعت ٢:٢٢ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/٤/۱٦   کلمات کلیدی: عکس های زیبا از کودکان ناز و دوست داشتنی ،عکس بچه با نمک ،عکس بچه خوشگل و مامانی ،عکس بچه خوشگل-عکس نی نی


5 حقیقت جالب در مورد هندوانه/پزشکی و سلامت
ساعت ٢:۱۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/٤/۱٦   کلمات کلیدی: دانستنی ها -مطالب جالب و مفید ،مطالب خواندنی ،حتما بخونید ،پزشکی و سلامت

5 حقیقت جالب در مورد هندوانه

 

هیچ محصول دیگری مانند هندوانه بیداد نمی کند که تابستان شده. هندوانه مزه‌ی تازه‌ی شیرینی دارد و روشنایی و رنگ را به بشقاب شما می‌آورد. 

در هندوانه چیزی بیشتر از عطر و طعم آن وجود دارد: هندوانه دارای بسیاری از خواص درمانی عالی است، 46 کالری در هر فنجان هندوانه وجود دارد، که دارای 20 درصد از ویتامین Cو 17 درصد ویتامین A نیاز روزانه شما است، البته تنها شامل این‌ها نیست. 

هندوانه حاوی فیبر برای سلامت دستگاه گوارش است و همچنین پتاسیم که یک ماده معدنی است که کمک می‌کند فشار خون متعادل شود. در اینجا برخی از حقایق جالب دیگر در مورد هندوانه را می گوییم: 

هندوانه بیشتر از گوجه فرنگی خام لیکوپن دارد.

تنها یک فنجان هندوانه 1.5 برابر یک گوجه فرنگی تازه بزرگ خاصیت دارد. لیکوپن به عنوان یک آنتی اکسیدان فوق العاده عمل می کنند که باعث متوقف کردن رادیکال های آزاد می شود و مانع از آسیب رساندن به سلول های شما و خراب کردن سیستم ایمنی بدنتان می شود. بعضی از تحقیقات نشان می دهد که لیکوپن، به طور معمول در میوه ها و سبزیجات قرمز وجود دارد، همچنین ممکن است به مبارزه با بیماری های قلبی و انواع مختلفی از سرطان‌ها کمک کند. برای حفظ بیشتر آنتی اکسیدان ها هندوانه را قبل از برش دادن در دمای اتاق نگهداری کنید. 

آب هندوانه می تواند درد عضلانی را کاهش دهد. 

مطالعات اسپانیایی در مجله کشاورزی و علوم مواد غذایی نشان می دهد که نوشیدن آب هندوانه پس از یک ورزش سنگین می تواند کاملا آرامش بخش باشد. ورزشکارانی که یک ساعت قبل از ورزش حدود 16 اونس هندوانه مصرف می کنند در طول روز درد عضلانی و ضربان قلب کمتری دارند. 

ممکن است به این دلیل باشد که هندوانه حاوی ماده ای طبیعی به نام سیترولین است که به بهبود عملکرد عروق  و کاهش فشار خون کمک می کند. 

هندوانه هم جزء میوه ها و هم  سبزیجات است. 

مانند بسیاری از میوه ها، هندوانه از یک بذر تولید می شود و طعم شیرین امضای مخصوص آن است. اما رد آن به کدوتنبل، کدو و خانواده خیار برمی گردد که به عنوان خانواده کدوها شناخته می شوند. به یاد داشته باشید که می توانید پوست هندوانه را بخورید، طبیعت دوگانه هندوانه باعث می شود که همه‌ی قسمت های آن خوردنی باشد ، بنابراین بهانه ای برای کنار گذاشتن هیچ قسمتی از آن وجود ندارد. 

هندوانه بسته ای از آب خوب است. 

هندوانه شامل 91.5 درصد آب است. بر اساس تحقیقات USDA از دست دادن آب بدن برای سلامتی شما بسیار مضر است در تحقیقی که در مجله تغذیه به چاپ رسید نشان داد که زنان با از دست دادن آب به سردرد، کاهش تمرکز، خستگی و حالات بدتر دچار می شوند. گاهی اوقات مصرف یک لیوان کامل آب برای شما سخت است و حس خوردن آب را ندارید اینجاست که یک وعده هندوانه ای می تواند اب مورد نیاز شما را با یک طعم شیرین فراهم کند و مطمئناً از آن لذت میبرید. 

هندوانه در نوع زرد نیز وجود دارد. 

باور اینکه داخل یک هندوانه قرمز نباشد سخت است، اما انواع دیگری از هندوانه وجود دارد که رنگ داخل آن زرد است، که درون آن دارای ظاهرآفتابی و شیرین مانند عسل است. ظاهر بیرونی هر دو نوع هندوانه تقریبا یکسان است، مگر اینکه در فروشگاه مواد غذایی توسط فروشنده متوجه رنگ داخلی آن شوید در غیر این صورت سخت می توان گفت کدام یک قرمز و کدام یک زرد هستند.


سری جدید عکسهای با کیفیت و زیبا
ساعت ۳:۱٠ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/٤/۱٥   کلمات کلیدی: عکس پس زمینه زیبا ،عکسهای بسیار زیبا-عکس پس زمینه بسیار زیبا-عکس ،عکسهای پس زمینه فوق العاده زیبا ،عکس های بسیار زیبا

 


آموخته هایی تاثیر گذار از چارلی چاپلین
ساعت ۳:٠۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/٤/۱٥   کلمات کلیدی: آموخته هایی تاثیر گذار از چارلی چاپلین ،مطالب خواندنی ،جملات الهام بخش بسیار زیبا ،مطالب زیبا

آموخته هایی تاثیر گذار از چارلی چاپلین

چارلی چاپلین می گوید آموخته ام که : 

با پول می شود خانه خرید ولی آشیانه را نه،

می توان رختخواب خرید ولی خواب را نه،

می توان ساعت خرید ولی زمان را نه،

می توان مقام خرید ولی احترام را نه،

می توان کتاب خرید ولی دانش را نه،

می توان دارو خرید ولی سلامتی را نه،

می توان خانه خرید ولی زندگی را نه،

می توان قلب خرید، ولی عشق را نه ...

........................................................

آموخته ام که ... تنها کسی که مرا در زندگی شاد می کند کسی است که به

من می گوید: تو مرا شاد کردی.

آموخته ام که ... مهربان بودن، بسیار مهم تر از درست بودن است.

آموخته ام که ... هرگز نباید به هدیه ای از طرف کودکی، نه گفت.

آموخته ام که ... همیشه برای کسی که به هیچ عنوان قادر به کمک کردنش

نیستم دعا کنم.

آموخته ام که ... مهم نیست که زندگی تا چه حد از شما جدی بودن را انتظار دارد،

همه ما احتیاج به دوستی داریم که لحظه ای با وی به دور از جدی بودن باشیم.

آموخته ام که ... گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است

برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی.

آموخته ام که ... راه رفتن کنار پدرم در یک شب تابستانی در کودکی، شگفت

انگیزترین چیز در بزرگسالی است.

آموخته ام که ... زندگی مثل یک دستمال لوله ای است، هرچه به انتهایش

نزدیکتر میشویم سریعتر حرکت میکند.

آموخته ام که ... پول شخصیت نمی خرد.

آموخته ام که ... تنها اتفاقات کوچک روزانه است که زندگی را تماشایی می کند.

آموخته ام که ... خداوند همه چیز را در یک روز نیافرید. پس چه چیز باعث شد که

من بیندیشم می توانم همه چیز را در یک روز به دست بیاورم.

آموخته ام که ... چشم پوشی از حقایق، آنها را تغییر نمی دهد.

آموخته ام که ... این عشق است که زخمها را شفا می دهد نه زمان.

آموخته ام که ... وقتی با کسی روبرو می شویم انتظار لبخندی جدی از سوی ما

را دارد.

آموخته ام که ... هیچ کس در نظر ما کامل نیست تا زمانی که عاشق بشویم.

آموخته ام که ... زندگی دشوار است، اما من از او سخت ترم.

آموخته ام که ... فرصتها هیچگاه از بین نمی روند، بلکه شخص دیگری فرصت از

دست داده ما را تصاحب میکند.

آموخته ام که ... لبخند ارزانترین راهی است که می شود با آن، نگاه را وسعت

داد.


عاشقانه های فوق العاده زیبا
ساعت ۸:۳۱ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۳/٤/۱۱   کلمات کلیدی: عاشقانه های زیبا ،متن های بسیار زیبا و احساسی ،عکسهای عاشقانه جدید ،عاشقانه های جدید 93

تنهـ ــ ــــــایــــﮯ

را בوستـــــــــ בارمــــ

بــﮯ בعوتـــــــ مــــﮯ آیـــב

بـــﮯ منتــــــ مــــﮯ مانــــב

بـــﮯ خبـــــر نمــﮯ روב

 

یک عالمه اتفاق دوره ام کرده اند 

نه می افتند 

نه می روند 

فقط می رقصند


سری جدید عکسهای بسیار زیبا
ساعت ٢:٤٧ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/٤/۱٠   کلمات کلیدی: عکس پس زمینه زیبا ،عکسهای بسیار زیبا-عکس پس زمینه بسیار زیبا-عکس گل ،عکسهای با کیفیت و زیبا ،عکسهای پس زمینه فوق العاده زیبا

سلام دوستای خوبم.

امروز هم براتون عکسهای خوشگل گذاشتم.امیدوارم خوشتون بیادفرشته


تولدم
ساعت ٢:۱۸ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/٤/٧   کلمات کلیدی: تولد

سلام دوستای خوبم..

بازم  8تیر ماه شد و یک ساله دیگه به سن این دوست کوچیکتون اضافه شد.لبخند

خوشحالم که امسال هم برای تولدم در کنارتون هستم و تولدمو با حضور

دوستای مهربونم جشن میگیرم.

تولد همه ی تیر ماهی ها رو تبریک میگم و امیدوارم همتون به

 آرزوهای قشنگتون برسین.

برای من بهترین هدیه دعایی هست که از ته دل برام بکنید ...

دوستون دارم و حضورتون بهم انرژی میده..قلبفرشته

 

اینم کیک تولدم

تولدم مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککک


عاشقانه های تیر ماه
ساعت ۸:٢٢ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۳/٤/٧   کلمات کلیدی: عاشقانه های زیبا ،عکسهای عاشقانه زیبا و رمانتیک ،متن احساسی و زیبا +عکس زیبا

شاید نشود به گذشته برگشت

و یک اغاز زیبا ساخت

ولی

 میشود هم اکنون اغاز کرد

 و یک پایان زیبا ساخت


۱۰ خاصیت شگفت انگیز گیلاس
ساعت ٢:۱۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/٤/۳   کلمات کلیدی: ۱۰ خاصیت شگفت انگیز گیلاس ،مطالب خواندنی ،حتما بخونید ،پزشکی و سلامت

در فصلی هستیم که یکی از خوشمزه ترین میوه ها را با خود دارد ؛ خوشبختانه امسال قیمت میوه هایی مانند گیلاس نسبت به سال قبل کاهش چشمگیری داشته اند و شاید برای اکثر خانواده های ایرانی قابل خرید و مصرف باشد.

دلایل زیادی برای خوردن گیلاس وجود دارد ولی یکی از دلایل مهم آن خواص زیاد آن است. در اینجا ۱۰ خاصیت فوق العاده آن را به شما خواهیم گفت.

انرژی زا است

مصرف گیلاس باعث بالا بردن انرژی شما می شود. نکته اینجاست که بسیاری از قندهای موجود در گیلاس قندهای طبیعی هستند که باعث شاد شدن شما می شوند و انرژیتان را افزایش می دهند. اگر احساس ناراحتی و کسالت می کنید یک مشت گیلاس بخورید تا دوباره سرحال شوید.

به خواب راحت کمک می کند

اگر مشکل خواب دارید شروع به خوردن منظم و روزانه گیلاس کنید تا مشکلتان حل شود. گیلاس حاوی ملاتونین است که به شما خوابی راحت می دهد. دفعه بعد که دچار بیخوابی شدید، سریعا به سراغ داروهای خواب آوری که اثرات جانبی بسیار بدی دارند نروید، کافیست مقداری گیلاس بخورید تا راحت بخوابید.

برای بینایی مفید است

یکی دیگر از دلایل باور نکردنی مصرف گیلاس این است که برای چشم بسیار مفید است. گیلاس حاوی ویتامین Aو بتاکاروتن است که برای تقویت بینایی بسیار ضروری هستند. رتینول نیز در ویتامین Aموجود است و برای سلامت پوست مفید است. ویتامین Aموجود در گیلاس ۲۰ برابر ویتامین Aموجود در توت فرنگی و تمشک آبی است. پس چرا گیلاس بیشتری نخوریم؟

پیشگری از سرطان

آیا می دانستید با استفاده هر روزه از گیلاس به بدنتان کمک می کنید تا با انواع خاصی از سرطانها بجنگد؟ گیلاس سرشار از آنتی اکسیدانهای طبیعی و قوی است که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. بنابراین مقدار گیلاس بیشتری را وارد برنامه غذایتان کنید.

هضم بهتر غذا

بخاطر مقادیر بسیار بالای فیبر، گیلاس سیستم گوارشی را تقویت می کند و باعث بایین آوردن میزان کلسترول می شود. لازم نیست مقدا زیادی فیبر مصرف کنید، یک مشت از آن برای هضم بهتر غذا کافیست.

کم کردن درد و تاول

گیلاس منبع بسیار خوب انتوسیانین است که باعث کم کردن درد و آماس و تاول ناشی از بیماریهای مختلف مانند آرتروز می شود. اگر دچار دردهای آرتروزی شده اید بجای استفاده از مسکنها، مقداری گیلاس بخورید و ببینید جواب می دهد یا نه.

جلوگیری از گرفتگی ماهیچه

اگر چه موز نسبت به گیلاس دارای مقادیر بالاتر پتاسیم است اما همه مردم موز را دوست ندارند. بنابراین اگر از موز خوشتان نمی آید می توانید بجای آن گیلاس بخورید. پتاسم به جلوگیری از گرفتگی ماهیچه کمک می کد. بنابراین بعد و قبل از ورزش مقداری گیلاس بخورید.

بهبود عملکرد مغز

اگر دچار فراموشی شده اید، گیلاس به شما کمک می کند که حافظه تان برگردد.به گیلاس “غذای مغز” نیز گفته می شود زیرا حاوی مقادیر بسیار بالای آنتی اکسیدانی به نام انتوسیانین است که برای مغز بسیار مفید می باشد.

مفید برای قلب

غذاهایی که برای قلبتان مفید هستند دارای ارزش زیادی می باشند و باید آنها را بخورید. هیچوقت برای اینکه به فکر سلامت قلبتان بیفتید دیر نیست. گیلاس خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش می دهد به سلامت عمومی بدن کمک می کند.

خاصیت ضد التهابی

یکی از خواص بسیار مهم گیلاس خاصیت بالای ضد التهابی آن است. این خبر خوبی برای دونده گان و ورزشکاران است که ممکن است بعد از ورزش دچار درد شوند. پس از همین الان روزانه ۳ لیوان آب گیلاس بنوشید.

با این خواص بیشمار گیلاس ممکن نیست که بعد از این آن را فراموش کنیم. می توانید همه خواص آن را با خوردن گیلاس تازه و یا آب آن بدست بیاورید.